Diensten

Doordat MST Zeeland een samenwerkingsverband is tussen verschillende ondernemingen, kunnen wij u van dienst zijn in een groot scala aan diensten. Dankzij de elkaar versterkende netwerken, bundeling van expertise en middelen zijn wij in staat om diensten en producten aan te bieden met zeer beperkte overhead en een winst in flexibiliteit.

Klik op de foto's voor meer informatie

Waterjet 3D/2D

Met de watersnijmachine van STM Stein-Moser GmbH, een Premiumjet met 3D snijkop, als start van het productieproces is de basis gelegd. STM staat als Oostenrijks merk voor kwaliteit, efficiency en de hoogste mogelijke precisie.

Engineering/project begeleiding

Artics Engineering levert diensten op het gebied van product ontwikkeling waarin disciplines zoals werktuigbouwkunde, mechatronica en/of hydraulische systemen samenkomen. Projecten variëren van marktonderzoek en R&D, prototype ontwikkeling voor start-ups tot het uitwerken van seriematige fabricage van producten sturende in bijbehorend productie en assemblage processen.

Constructie/restauratie/smeedwerk

Voor eerlijk handwerk, gecombineerd met maatwerk in goede kwaliteit kunt u terecht bij Smederij Ido Matthijsse. Wanneer u als klant met een idee komt, is het zaak om dit te vertalen naar een doordacht ontwerp. Na goedkeuring wordt tot het vervaardigen overgegaan. De productiewijze varieert van smeedwerk, gietwerk tot overige metaalbewerkingen.

Onderhoud en Montage, NEN Keuringen, Truck en trailer service

Bij Johnny Matthijsse Techniek kunt u naast werkzaamheden aan bedrijfswagens ook terecht voor het keuren van al uw elektrisch handgereedschap, machines

en ladders, trappen en rolsteigers.

Tevens verrichten wij werkzaamheden binnen het fabrieksonderhoud, waarbij met name gedacht moet worden aan het onderhouden van productielijnen.

About

MST-Zeeland is een samenwerkingsverband tussen bedrijven binnen één familie. Dankzij de elkaar versterkende netwerken, bundeling van expertise en middelen zijn wij in staat om diensten en producten aan te bieden met zeer beperkte overhead en een winst in flexibiliteit.

Company 2018 © All Rights Reserved. Design by ARTICS